Denne lagde jeg fordi vi fikk i oppgave å lage en film hvor både
tekst, lyd og lyd passet sammen. En digital historie.
en skoleblogg
Denne lagde jeg fordi vi fikk i oppgave å lage en film hvor både
tekst, lyd og lyd passet sammen. En digital historie.
Fredag 31.oktober dro A-, B-, og C-klassen til Det Norske Teatret for å være med på workshop på formiddagen og se forestillingen på kvelden. Dette hadde vi gledet oss til lenge, og hadde store forventninger til det. Jentene gledet seg vel mest til å se Adil i rødt lendeklede, men det skulle bli gøy for guttene også!
Da vi kom til teateret ble vi mottatt av de som jobber der. Vi hengte av oss ytterklærne og gikk opp i salen. Der kom Adil ut av en dør på scenen og begynte å fortelle om seg selv. Jeg tror alle var veldig interessert i hva han fortalte. Han var veldig flink til å fortelle om livet sitt, og han har en spennende livshistorie. Etter ca 1 time med Adil som forteller, begynte workshopen. Klassene ble delt i hvert sitt rom, og vi fikk hver vår koreograf. Vi var på scenen og lærte en kul dans med masse rytme og klapping. Etter at alle hadde fremført dansene sine til de andre klassene, kom en dame ut på scenen. Bare på de første ordene hun sa, skjønte vi at det hun skulle si var skuffende. Det hun sa, var at siden det var så mange syke i ensemblet, var forestillingen avlyst. Hele salen gjorde et høyt sukk, og vi måtte dra fra teatret uten å skulle komme tilbake igjen på kvelden. Jeg ble utrolig skuffet, for jeg hadde gledet meg masse.
Men, det var håp fordet! Vi så forestillingen onsdag 3.desember, og det var virkelig verdt å vente på. Jeg synes forestillingen var utrolig bra, og det at det var en litt mer urban setting gjorde den faktisk bedre (bortsett fra Adil som ikke hadde rødt lendeklede). Jungelboken ble mye mer aktuell for dagens temaer, som forsøpling og utvikling. Kulissene kunne man kjenne seg litt igjen i, som at ulvehjemmet var den nye operaen i Bjørvika. Det var fengende musikk, og man fikk lyst til å gå opp på scenen å bli med på dansen. Det var gøy å se forskjellen på typene i stykket; folk fra vestkanten, østkanten, de med makt, og 'soperne'.
http://www.detnorsketeatret.no/netuser/Repertoire/presentation.asp?pid=281