onsdag 18. mars 2009

Filmprosjekt!

De siste ukene har vi hatt et filmprosjekt i norsken. Vi skulle lage en informasjonsfilm for de nye elevene som kommer til høsten. Vi på gruppa var 6 jenter, med masse ideer og kreative forslag! Det ferdige produktet ble veldig bra, vi vant jo....!

Allikevel føler jeg at noen har gjort mer enn andre under arbeidsperioden. Dette synes jeg var litt dumt, både fordi om én er seriøs om arbeidet gjør den alt, men også fordi den personen da føler at de andre ikke får bidra så mye. Men foran kamera har alle bidratt, hver på sin måte. Vi hadde mange ideer, men måtte droppe noen, fordi da ville filmen bli for lang. Det jeg er veldig fornøyd med, er at vi planla hver scene ganske bra i forveien før vi begynte å filme. Vi visste akkurat hva vi skulle si, hvilke vinkler vi skulle filme i, og andre detaljer. Dette gjorde selve filmingen lettere, men det var selvfølgelig en del improvisering også, noe som lagde de små morsomme øyeblikkene =).

Jeg syntes vi fikk bra informasjon fra læreren, og det var veldig bra og motiverende å vite at det ikke var mulig med utsettelse.

Veldig fornøyd med prosjektet, morsomt med annen type gruppearbeid! =D

Ingen kommentarer: